Friday, 18 November 2011

IMISSYOU BIY :)

hmm :( biy , sygs rindu kad biy lha ! smlm biy ta text sygs pun :( sygs tunggu jea biy text tapy tade pun . rindu giler babun lhaa kad biy ! 
* act , fon biy akuw kne amek at abg dye toe psal dye ta text aku , haha . tapy mule-2 toe memng akuw ingat dye da lupe n akuw ingat dye da ad awek laen , tapy ap yg akuw pk toe SALAH ! haha , nanges-2 akuw smlm :) . ILOVEYOU BIY , muachx muachx muachx !
☺♥☺
/█\ /█\
.||. .| |

Thursday, 17 November 2011

sadness !

okeyy , pagi-2 lagy aku daa menangis :( hmm . gentle aku ckap , skrang ni aku tade mood (!) hmm . aku da kehilangan  sorang kaka angkad :( , dea delete aku dari friends fb dea .. dye baek gler , tpy kteowg kenal tak lame , maybe aku da ta jdi adek angkad dea lgi . mnyesal aku sebut name betine tu !!!
* mnangis sebab d'ketawekn oleh mereka :( ! thanks coz malukan aku kad ramai owg ! kaw memng ta bole tngok aku happy kn betine !